CZ DE

Pohledy Šumava

Na našich stránkách nabízíme všem milovníkům Šumavy a Lipenska sběratelské retro pohlednice zajímavých míst z tohoto nejkrásnějšího koutu naší vlasti a našich dvou sousedů.

K myšlence nabízet milovníkům Šumavy retro pohlednice nás inspiroval náš velký koníček - sbírání historických pohlednic. A právě srovnání současné pohlednicové produkce a historických snímků mistrů Seidelových, Josefa Wolfa, nakladatele Joži Pospíchala či například Maxe Jonáka nás přivedlo na myšlenku vzdát hold všem zde zmiňovaným i nezmiňovaným dokumentaristům staré dobré Šumavy.

Každý jednotlivý motiv se vždy vydá pouze v jediném nákladu (obvykle 500 ks), tzn., že se na pohlednici nikdy nebude stejný snímek opakovat a po vyprodání všech kusů již nebude možné pohlednici objednat.


Dokumenty

Velkoobchodní
mód

Stav velkoobchodní objednávky: Maloobchodní prodej

Pohledů v košíku:
Cena za pohled:----
Cena objednávky:----

Tento mód slouží pro objednávky většího množství pohlednic, které využívají prodejci pohlednic (recepce, infocentra, čerpací stanice, živnostníci). Pokud si přejete pohlednice objednat jednotlivě, vraťte se prosím na Eshop.

Zvolte typ velkoobchodní objednávky, nebo se vraťte zpět k maloobchodnímu prodeji

Objednávka s pohlednicí komerčního motivu

Z nabídky si vyberete pohlednici Vašeho podniku a objednáte si její výtisk v nákladu 400 ks. Dále můžete k objednávce přiložit libovolné množství dalších pohlednic. Základní velkoobchodní cena 400 ks pohlednic s komerčním motivem je 4 CZK za 1 kus pohlednice. Doobjednávka dalších doplňkových pohlednic snižuje cenu všech objednaných pohledů dle platného ceníku.

Objednávka pro infocentra a ostatní prodejce, kteří nežádají vlastní komerční motiv

Tento mód je určen pro infocentra, recepce ubytovacích zařízení (bez výběru pohlednice s motivem vlastního zařízení), stravovací zařízení, prodejce suvenýrů, čerpací stanice... Minimální odběr začíná již od souhrnných 25 ks. To se však převážně týká již vydaných pohlednic - u pohlednic, které ještě vydány nebyly, se minimální odběr jednotlivých motivů může lišit, většinou bývá nastaven na číslo 50 ks odběru na jediný nevydaný motiv. Ovšem díky našemu individuálnímu přístupu je vždy možná dohoda.

Prosím přihlašte se, nebo zadejte údaje níže

Přihlášení

Login:

Heslo:


Trvalé přihlášení

Registrace

Jméno/Název firmy:*
Email:*
IČO:
DIČ:
Login:*
Heslo:*
Heslo znovu:*

Adresa:
Ulice:*
Město:*
PSČ:*
Země:*

Dodací adresa:
(Vyplňte jen, pokud se liší)
Jméno/Název firmy:
Ulice:
Město:
PSČ:
Země:

Souhlasím s podmínkami
Lipno-Online
Obchodní podmínky Mapa stránek Copyright 2012 - 2016

LIPNO-ONLINE.CZ  FACEBOOK  LIPNO DREAMS  MĚSTO VYŠŠÍ BROD  AUKRO  Twitter  Pohlazení z Francie   Šumava Info  
TOPlist CZIN.eu